NFÜ

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.Pályázatról

MAG Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.
Gyakran Ismételt kérdések
Biyo.hu Termékeink Termékek Femivit


FemiVit nők érészére Multivitamin, multiminerál étrend-kiegészítő tabletta
femivit
Tabletta nők részére.

Szervezetünknek egészséges és optimális működéséhez megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra van szüksége. Táplálkozásunkkal nem minden esetben tudjuk biztosítani a megfelelő ellátást ezekből a létfontosságú anyagokból. Ez főleg igaz a téli hónapokra, mikor ráadásul a fertőzések veszélye is fokozódik, immunrendszerünk pedig jelentősen legyengül a különféle stresszhatások következtében. . Szervezetünknek egészséges és optimális működéséhez megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra van szüksége. Táplálkozásunkkal nem minden esetben tudjuk biztosítani a megfelelő ellátást ezekből a létfontosságú anyagokból. Ez főleg igaz a téli hónapokra, mikor ráadásul a fertőzések veszélye is fokozódik, immunrendszerünk pedig jelentősen legyengül a különféle stresszhatások következtében.

A VitaMine vitaminokat (A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E), folsavat, biotint és C-vitamint,valamint 8 féle ásványi anyagot (vas, cink, molibdén, króm, magnézium, mangán, réz, szelén) is tartalmazó kombinált készítmény. A VitaMine összetétele úgy lett kialakítva, hogy optimális vitamin és ásványi anyag ellátást biztosítson egész nap, az egész család számára és immunrendszerünket kellőképpen mozgósítsa a különböző kórokozók behatolása esetén.

A FemiVit tabletta kicsit különbözik összetételében a VitaMine tablettától. Ennek oka az, hogy a FemiVit speciálisan nők számára lett kialakítva és a női szervezet igényei sok esetben eltérőek a férfiak és gyermekek igényeitől.

A FemiVit szedése különösen ajánlott terhességet tervező vagy terhes nők illetve szoptatós anyák részére. Fontos, hogy a nők körében "divatos" fogyókúrák esetén is használjuk az elégtelen tápanyagbevitel ellensúlyozására.

Fontos szempont az is, hogy nemcsak vitamin-hiány (hypovitaminózis), hanem vitamin túladagolás (hypervitaminózis) is létezik. A vitamin túladagolás talán még veszélyesebb, mint a vitaminhiány, ugyanis akár súlyos betegségek kiváltója lehet. Ez elsősorban a zsíroldékony vitaminok esetén jelentkezik, mivel ezeket szervezetünk a zsírszövetekben raktározza. A VitaMine és FemiVit tabletták összetétele olyan, hogy hosszú távú alkalmazás esetén sem lép fel a hypervitaminózis veszélye. Az azonban minden vitaminkészítménynél általános szabály, hogy a javasolt napi dózist ne lépjük túl, a készítményeket az előírásnak megfelelően szedjük!

{jcomments on}

?

Statisztika

Members : 1
Content : 294
Content View Hits : 212156

BejelentkezésLátogatók

We have 11 guests online
Website Security Test