NFÜ

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.Pályázatról

MAG Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.
Gyakran Ismételt kérdések
Biyo.hu Termékeink Termékek Zabkorpa

Zabkorpa tabletta

zabkorpaA zabkorpa tabletta vízben nem oldódó és vízoldékony élelmi rostban gazdag termék.

150 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 75,0 g. Javasolt napi adag: 3 x 5 tabletta étkezések előtt.

A Zabkorpa tabletta, a BiYo-Product Kft. által kifejlesztett és gyártott termék, korszerű technológiával előállított, élelmiszer minőségű zabkorpából készül. A zabkorpa vízoldékony élelmi rostban és nyomelemekben gazdag termék, melynek fontos szerepe van az egészséges, korszerű táplálkozásban.

A rostdús táplálkozás előnyeiről, a sok zsírt, cukrot tartalmazó "civilizált" táplálkozással szemben egyre többet lehet hallani. Különösen kiemelt fontosságúak az úgynevezett "vízoldékony, élelmi rostok", mivel klinikai kísérletekkel bizonyítottan szerepet játszanak a cukrok és a zsírok bélcsatornából történő felszívódásának csökkentésében. Például megfigyelték azt, hogy a zabkorpát fogyasztó cukorbetegek inzulinigénye 25-50 %-al csökkent, az inzulinra nem szorulók pedig abbahagyták a tablettás kezelést. A zsírok felszívódásának csökkenése eredményeként pedig megfigyelték a koleszterinszint csökkenését is.

A zabkorpa különleges élettani hatásairól Robert E. Kowalski amerikai orvos és szakíró "8 hetes koleszterin kúra" c. könyvében is beszámol.

A könnyen duzzadó rostok másik kedvező élettani hatása az, hogy teltségérzetet kelt, ily módon a fogyókúrás diéták hasznos kiegészítője.

A rosthiányos, vagy alacsony rosttartalmú táplálkozás egyik velejárója a székrekedés (obstipatio), mely szintén eredményesen kezelhető rendszeres zabkorpa fogyasztással. A zabkorpa sokoldalú hatását még az is bizonyítja, hogy hasmenéses (diszpepsziás) esetekben is eredményesen használható, jó vízmegkötő képessége miatt.

A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás megteremtésének az a feltétele, hogy sikerül-e a kelleténél nagyobb mennyiségben fogyasztott élelmiszerek (zsírok, cukrok) adagját csökkenteni az egészséges tápanyagok (pl. rostok) mennyiségét pedig növelni. Ennek az egyensúlynak a megteremtéséhez nyújt segítséget a Zabkorpa étrend-kiegészítő tabletta.

Statisztika

Members : 1
Content : 294
Content View Hits : 212143

BejelentkezésLátogatók

We have 5 guests online
Website Security Test