NFÜ

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.Pályázatról

MAG Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.
Gyakran Ismételt kérdések
Biyo.hu Termékeink Termékek ALMA-ROST


ALMA-ROST tabletta almából kivont nagy tisztaságú rostkoncentrátum.

almarostA XX. Századi európai ember táplálkozása az élelmiszerek feldolgozottsági fokának növekedésével egyre inkább rosthiányossá vált, így egyre inkább ki van téve azon civilizációs betegségeknek melyekről a korábbiakban szóltunk. Annak érdekében, hogy egészségesek maradhassunk étrendünket ki kell egészíteni élelmi-rostokkal. Ennek érdekében fejlesztette ki a BiYo-Product Kft. a különböző élelmi rostokat optimális arányban tartalmazó, könnyen, pontosan adagolható, csak természetes anyagokat tartalmazó

Az Alma-rost tabletta almából kivont, nagy tisztaságú, élelmiszeripari technológiával előállított vízben oldhatatlan illetve vízoldékony rostkoncentrátumokat tartalmaz az élettanilag optimális arányban. Kitűnő duzzadóképessége folytán, megfelelő mennyiségű folyadékkal együtt, étkezések előtt alkalmazva csökkenti az éhségérzetet okoz, csökkenti a jóllakáshoz szükséges táplálék mennyiségét, ily módon rendszeres alkalmazásával testsúlycsökkenés érhető el. A testsúlycsökkenés jelentősen gyorsítható megfelelő fogyókúrás diéta alkalmazásával.

Az Alma-rost tabletta rendszeres szedésével csökkenthető illetve megelőzhető a rosthiányos táplálkozásra visszavezethető betegségek kialakulása, a vér káros koleszterin szintje. Klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy az étkezés utáni vércukorszint az Alma-rost tabletta szedése esetén lassabban növekszik, ezért cukorbetegeknek kisebb mennyiségű inzulin adása elegendő volt a normál vércukorérték beállításához. Cukorbetegeknél való alkalmazáskor a tabletta szedésének megkezdése előtt mindenkor konzultálni szükséges a kezelőorvossal!

Az Alma-rost tabletta nemcsak fogyókúrás diétákban, hanem testsúly stabilizálóként is eredményesen alkalmazható az éhségérzet csökkentése és a telítettségérzet fokozása révén.

Ajánlott adagolás: Napi 3x5 tablettát étkezések előtt 1/2 órával bőséges folyadékkal (0,3-0,5 l) bevenni.

(Intenzív fogyókúra esetén az adag napi 3x10 tablettáig is növelhető minden káros mellékhatás nélkül.)

2 - Testsúlystabilizálás esetén: Napi 3x2-3 tablettát étkezés előtt 1/2 órával bőséges folyadékkal (0,3-0,5 l) bevenni.

Az Alma-rost tablettában levő pektin koleszterin-csökkentő hatását a C-vitamin bevitele erősíti. Ezért ajánljuk az Alma-rost tabletta szedésével egyidejűleg a BiYo-Product Kft. C-vitamin 500 mg nevű készítményéből napi 1 kapszula kiegészítő alkalmazását is.


?

Statisztika

Members : 1
Content : 294
Content View Hits : 212141

BejelentkezésLátogatók

We have 3 guests online
Website Security Test