NFÜ

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.Pályázatról

MAG Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.
Gyakran Ismételt kérdések
Biyo.hu Termékeink Termékek Natur sörélesztő

Natur sörélesztő Étrend-kiegészítő tabletta

sorelesztoA pattanásos rugalmatlan bőr, a törékeny haj és körmök, a hajhullás sok esetben a B-vitaminok hiányára vezethető vissza. A Natur sörélesztő tabletta természetes komplex B-vitamin tartalma elősegíti ezen problémák megszűnését.

150 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 63,0 g. Javasolt napi adag: 3 x 5 tabletta étkezések előtt.

A pattanásos és rugalmatlan bőr, a törékeny haj és körmök, a hajhullás sok esetben a B-vitaminok hiányára vezethető vissza. A Natur sörélesztő tabletta természetes komplex-B-vitamin tartalma elősegíti ezen problémák megszűnését. A B-vitaminokon kívül nagy értékű fehérjékben, ásványi anyagokban és nyomelemekben meglévő gazdagsága különösen alkalmassá teszi fejlődésben levő gyermekek, sportolók, nehéz fizikai munkát végzők tápanyagellátásának teljesebbé tételére, idősödő szervezetek esetén az öregedés lassítására.

A Natur sörélesztő tabletta gyártásához szükséges alapanyagot, a mikrobiológiailag szigorúan ellenőrzött sörélesztő-szuszpenziót a külön az erre a célra kifejlesztett és egyedileg legyártott élelmiszer-higiéniai szempontból minősített speciális szárító berendezésen, alacsony hőmérsékleten (60oC) porrá szárítjuk. A sörélesztő port megfelelő előkészítés után korszerű, körforgós tablettázó gépen tablettává préseljük, majd higiénikus körülmények között műanyag dobozokba csomagoljuk.

Az irodalmi források ellentmondóak arra vonatkozóan, hogy milyen formában fogyasszon étrend-kiegészítőként élesztőt az ember. A friss sütőélesztő fogyasztása egyoldalúan befolyásolja szervezetünket és nemkívánatos puffadáshoz, erjedéshez vezet.

A kíméletesen szárított sörélesztő inaktiválódik, elveszti erjesztő képességét, emellett azonban jól megtartja élettani szempontból kiemelkedő jelentőségű, értékes összetevőit. A sörélesztő a létező 24 féle aminosavból 16-ot, továbbá számos B-vitamint tartalmaz. Különösen gazdag B1, B2-vitaminokban (tiamin, riboflavin) B3, B6-vitaminokban (nikotinsav, nikotinsavamid, piridoxin), valamint a B-vitaminokhoz sorolt pantoténsavban, biotinban, kolinban, folsavban és inositban. Ezenkívül jelentős vas és foszfor tartalma, valamint kálcium, króm és szeléntartalma is.

A sörélesztőn kívül megfelelő komplex B-vitamin tartalommal rendelkezik még a búzacsíra, a rizskorpa és a nyers máj is.

Mivel hazai táplálkozási szokásaink ezeket az anyagokat nem részesítik előnyben könnyen kialakulhat szervezetünkben B-vitamin hiány.

Nyelvünk állapota hamar elárulja, hogy rendben van-e B-vitamin háztartásunk. Normális esetben nyelvünk egyenletesen rózsaszínű és széleinél puhán kerek. Ha kevés B-vitamin van a szervezetben nyelvünk rovátkolttá, barázdássá válik. Komoly B-vitamin hiány a beri-beri és pellagra nevű betegséget okozza. A B-vitamin hiány tünetei: a depresszió, a fáradékonyság, a bőr különböző irritációi, különféle kiütések és a reszketés.

A Natur Sörélesztő Tabletta a BiYo-Product Kft. által kifejlesztett és gyártott, csak tiszta sörélesztőt tartalmazó készítmény, mindenféle édesítő, ízesítő, színező anyag nélkül.

Csak azt tartalmazza, amit a TERMÉSZET a sörélesztőbe eleve "belerakott".

Statisztika

Members : 1
Content : 294
Content View Hits : 212142

BejelentkezésLátogatók

We have 4 guests online
Website Security Test